Autohuur Loenen aan de Vecht (2023)

 • Reviews
 • Verhuurlocatie
 • FAQ
  • Klantbeoordelingen 8.4 / 10
 • Sinds 2005 vergelijken wij huurauto tarieven

Hulp nodig?

+31 85 001 2744

Openingstijden

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Loenen aan de Vecht zodat jij dat niet hoeft te doen.

Waarom bij ons reserveren?

 • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld

Autohuur Loenen aan de Vecht (2)

Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Loenen aan de Vecht

EasyTerra Autohuur Loenen aan de Vecht is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuurbedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Autohuur Loenen aan de Vecht (3)

Klantervaring

Fijne en betrouwbare firma voor het huren van een auto in het Buitenland

Makkelijke website, eenvoudig telefonisch contact bij vragen. Alles goed geregeld Vriendelijk personeel. Al een paar keer via deze firma een auto gehuurd en tot nu toe zeer tevreden

Wat onze klanten zeggen

Klanten beoordelen ons met een 8.4/10 uit 5526 beoordelingen

(Video) Loenen aan de Vecht ● Netherlands 🇳🇱 [4K] Cinematic Drone [2022]

Alles was prima geregeld

Alles was prima geregeld. De huurauto´s zijn echter momenteel behoorlijk prijzig in Europa. Dit keer had ik helaas geen upgrade, in tegenstelling tot eerder in de periode 22/9 - 27/9/22, maar de auto was prima, en het type en model was zoals ik had geboekt. Ik doe graag zaken met EasyTerra.....

Prima service

Prima service. Ook geen verrassingen bij de verhuurder over extra kosten voor verzekeringen.

Snel, handig, overzichtelijk en eerlijk

Deze site voor autohuren is de 1e en enigste plek waar ik heen ga als ik snel, gemakkelijk een autohuur wil huren en regelen via een autoverhuurbedrijf bij mij in de buurt. Geen gedoe, gewoon goed

Zoals altijd perfect geregeld

Zoals altijd perfect geregeld. Geen gezeur over extra verzekeringen of wat dan ook. Gewoon de auto afhalen en genieten.

Easyterra is top! De verhuurders rommelig!

Een auto boeken via Easyterra verloopt altijd soepel en helder, er zijn ook ggen verborgen kosten. Echter de uitvoering van de verhuur vindt plaats door een verhuurbedrijf. En die kan wel extra borg claimen. Zo reserveerde Europcar voor een auto met huurbedrag van € 1000,- incl all risk dekking en geen eigen risico toch € 1800,- op mijn creditcard. Buitensporig veel, omdat ik a) geen eigen risico meer had en b) de huurprijs al volledig voldaan was. Ik vind dat dit bij alle verhuurders verboden zou moeten worden. Enkel het eigen risico reserveren begrijp ik nog, maar dit was buitensporig. Verder absoluut een perfecte auto via Eayterra!

(Video) Hotel Ravel Hilversum - Hilversum Hotels, Netherlands

Super makkelijk om een auto te…auto huur

Super makkelijk om een auto te reserveren bij EasyTerra tegen scherpe condities. Lekker snel geholpen bij reserveringsbalie en bij ophalen van de auto bij europcar

Top vergelijkingssite

Makkelijk geregeld, heldere communicatie, nette en probleemloze afhandeling en upgrade van auto. Kortom, value for money en super handig om het via deze club te regelen.

Lekker vlot boeken en uitstekende…

Lekker vlot boeken en uitstekende service. Geen gedoe met bijkomende kosten.

Heel klantvriendelijk en supergoeie…

Heel klantvriendelijk en supergoeie rates.

Met een prima prijs een prima auto…

Met een prima prijs een prima auto huren. Twee keer gedaan, twee keer prima.

Gemak en goede prijzen

Wederom een auto gehuurd via EasyTerra. Zoeken en bestellen is eenvoudig en de prijzen zijn aantrekkelijk. Het ophalen en inleveren bij de verhuurmaatschappij ging vlekkeloos en snel. Dus wederom een goede ervaring..!

Goed

Goed, betrouwbare auto verhuurder met deskundig en attent personeel, waarvoor niets teveel is.Een echte aanrader

Goede communicatie die terzake doende…

Goede communicatie die terzake doende was en er werd snel gereageerd op veranderingen en bij vragen van informatie, bijv over covid.Kortom zeer tevreden met deverleende service.

Aanrader

Easy Terra is een uitstekende partij om een auto te huren. De website is overzichtelijk en werkt eenvoudig. Ook in geval van een annulering is er geen enkel gedoe. Ik heb al heel wat keer tot volle tevredenheid gebruik gemaakt van Easy Terra. De auto's zijn prima. Kortom: een aanrader.

We hebben een fantastische eerste…

We hebben een fantastische eerste ervaring met onze huurauto gehad. Goede, snelle service. Vriendelijke ontvangst en keurige, bijna nieuwe auto. Zeker voor herhaling vatbaar.

Autoverhuurders in en rond Loenen aan de Vecht

Als je op zoek bent naar een huurauto in Nederland, maar in een andere stad dan Loenen aan de Vecht, klik dan door naar de Auto huren Nederland, vanuit daar kun je een keuze maken in welke stad in Nederland je een auto huren wilt.

Autoverhuur locaties in Loenen aan de Vecht

EasyTerra Autohuur Loenen aan de Vecht vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Slootdijk 9

Belangrijke actuele informatie voor het huren van een auto in Loenen aan de Vecht

🚙 Aantal verhuurders 0

Praktische informatie

 • Valuta

  Euro

 • Rijrichting

  Rechts

 • Max snelheid in de stad

  50 km/h

 • Max snelheid snelweg

  80 km/h

 • Taal

  Nederlands

Voorbereid op reis met deze handige tips

Welke verzekeringen kies ik, hoe zit het met borg? Lees onze artikelen met handige informatie en tips. Zo kies je de juiste huurauto.

Artikel Worry-Free: zorgeloos een auto huren Geen verborgen kosten dankzij het Worry-Free label
Artikel Verzekeringen en het eigen risico Lees hier alles wat je moet weten over verzekeringen en eigen risico waar je mee te maken krijgt bij het huren van een auto.
Artikel Brandstofbeleid bij autohuur Kun je beter zelf tanken of het verhuurbedrijf laten tanken? Wat zijn de opties en welke is de meest gunstige?
Bekijk alle artikelen

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de veelgestelde vragen pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereidt dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

 1. Home
 2. Autohuur Nederland
 3. Autohuur Loenen aan de Vecht

FAQs

Wat kost autohuur per dag? ›

Auto huren voor korte periode binnen Nederland

U hebt al een huurauto voor een dagdeel voor €30 (voor een kleine auto). Dit tarief is inclusief 50 kilometer. Per extra kilometer moet u een tarief tussen de €0,12 en €0,16 betalen. Het tarief voor langere periode's zit ongeveer op €65 per dag , inclusief 150 kilometer.

Waarom is autohuur zo duur geworden? ›

Prijzen omhoog door crisis

De hogere prijzen hebben vooral te maken met de coronacrisis. 2020 was een rampjaar voor de autoverhuurders. Vrijwel niemand wilde nog een auto huren en de industrie ging gedwongen in overlevingsstand. Het moederbedrijf van gigant Hertz in de VS ging zelfs failliet.

Hoeveel borg moet je staan als je een auto huurt? ›

Hoeveel bedraagt de borg voor een huurauto? De borg voor een huurauto kan variëren van € 600 tot € 3.500, of kan in sommige gevallen zelfs meer zijn. Het bedrag is afhankelijk van het type auto, het land waarin u huurt en het autoverhuurbedrijf.

Wat kost autohuur Spanje? ›

Goedhope huurauto's in Spanje
Economy€ 5/dag
Klein€ 5/dag
Personenbusje€ 46/dag
Cabrio€ 45/dag
Premium SUV€ 156/dag
8 more rows

Hoe huur je het goedkoopst een auto? ›

Tips voor het vinden van een goedkope huurauto
 • #1 Kies je ophaal- inlevertijdstip van de huurauto slim.
 • #2 Boek je huurauto ruim op tijd.
 • #3 Bedenk vooraf welke auto past bij de reis.
 • #4 Let goed op de kleine lettertjes bij het huren van een auto.
 • #5 Check de tank-regeling.

Wat is de goedkoopste auto om te huren? ›

Hoe goedkoop is het dan om een auto te huren? Bij Autohopper huur je een luxe en nieuwe promotie auto voor maar € 29,- per dag. Deze prijs is inclusief BTW, all-risk verzekering, pechhulp en 100 vrije kilometers per dag. Rij je meer dan 100 kilometer, dan betaal je € 0,20 per extra gereden kilometer.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Roderick King

Last Updated: 03/06/2023

Views: 5846

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Roderick King

Birthday: 1997-10-09

Address: 3782 Madge Knoll, East Dudley, MA 63913

Phone: +2521695290067

Job: Customer Sales Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Embroidery, Parkour, Kitesurfing, Rock climbing, Sand art, Beekeeping

Introduction: My name is Roderick King, I am a cute, splendid, excited, perfect, gentle, funny, vivacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.